Galéria

„Love is in the air"

Nagyon szépen köszönjük Nektek a sok segítséget, a tökéletes szervezést és a csodaszép dekorációt, mert ugye EZ A TI MEGLEPETÉSETEK LETT NEKÜNK! Szuperek voltatok csajok!

Heni és Márk

Napsütötte narancs

Kedves Reni és Kriszti!

Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, rugalmasságot és türelmet, amit kaptunk Tőletek. Munkátokkal nagyon sokat segítettetek, hogy megvalósítsuk az elképzelésünket a „Nagy napon”. Lelkesedésetekkel, rugalmasságotokkal, kedvességetekkel, precizitásotokkal a tökéletes esküvőt szerveztétek meg Nekünk. Minden úgy történt, ahogy azt megálmodtuk, gyönyörű dekoráció, zseniális szolgáltatók, egyszerűen tökéletes volt minden. Mindenkinek ajánlani fogjuk a munkátokat. Nagyon sok sikert, és sok "munkát", sok szép esküvőt kívánunk Nektek! Kívánjuk mindenkinek, hogy legyen olyan szép esküvője, mint amilyet nekünk szervezetek!

Letti és Laci

Báj & Romantika

Köszönjük a sok fontos ötletet, az álhatatos munkát és a nélkülözhetetlen türelmet, amire nagy szükség van egy tökéletes esemény lebonyolításakor:)

— Molnár-Győri Noémi

Az eseményen mindig ott segítettek ahol kell, az előkészületeknél pedig sok dologban levették a terhet a vállunkról. Megnyugtató volt a jelenlétük!

— Molnár M. Márton

Két tündér, akik lesték minden kívánságunkat. Nélkülük valószínűleg nem sikerült volna ilyen tökéletesre életünk nagy napja. Köszönjük szépen!

— Molnár-Győri Noémi & Molnár M. MártonTiffany-ban megálmodva

Drága Kriszti és Reni!

Több,mint 2 hónap telt el az esküvőnk óta,és szinte még most sem hiszem el, hogy az esküvőnk nem csak egy álom volt,hanem ez a valóság. Nagyon hálásak vagyunk nektek, hiszen tényleg sikerült a mi nagy napunkat álmaink esküvőjévé tenni. Köszönjük, hogy az egy-egy csapongó gondolatunkat segítettetek összefoglalni,rendszerezni,és a rengeteg szuper jó ötleteitekkel még színesebbé és élvezetesebbé varázsoltátok az életünk nagy napját! Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudunk Benneteket, mert két ilyen pozítív, kedves, csajszit, mint Ti, nem könnyű találni!

Egy dolgot sajnálunk, hogy nagyon gyorsan elrepült az az egy nap, viszont az előtte lévő közel egy éves készülődés Veletek fantasztikus élmény volt
Köszönjük még egyszer.

Detti, Zsolti
Zöldalmás- fűszeres love story

Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. Én fodrászként napjaim nagy részét vendégeimnek szentelem, emiatt kételyekkel töltött el, hogyan lesz időnk és energiánk minden elképzelésünket megvalósítani. Aggodalmunk gyorsan szertefoszlott, mikor vendégeimtől megtudtam, hogy esküvőszervezéssel és dekorálással foglalkoznak. Kapva a lehetőségen, teljes egészében rájuk bíztuk magunkat és jól döntöttünk!

Életünk legszebb napja lett! Nyugodtan és önfeledten tudtuk átélni a készülődés pillanatait. A dekoráció meg egyenesen minden elképzelésünket felülmúlt…csodaszép volt! Még egyszer köszönjük Nektek!

Melcsi és Máté

KÉRJ
 ÁRAJÁNLATOT!