Esküvők

Az esküvőszervezésről...

Az esküvőszervező az a személy, aki azon dolgozik, hogy a Nagy Nap minden apró részlete egységes képet nyújtva tegye mindenki számára felejthetetlenné az esküvőt. Rengeteg gondtól, plusz költségtől, és stressztől kíméli meg a jegyespárt.


Miért van szükségetek Ránk?

 • számtalan tapasztalat és szakmai tudásból adódóan, tudjuk mik azok amikre különös gondot kell fordítani a szervezés során
 • különleges, megismételhetetlen, egyedi ötleteket valósítunk meg, kordában tartva a költségeket
 • amikor már a rengeteg szolgáltató és árajánlat miatt, „ nem látszik a fától az erdő”, segítünk megtalálni a legideálisabbat
 • kevés szabadidőtök van, de nem szeretnétek családtagokat, barátokat terhelni a szervezés akadályaival, mert ők nem biztos, hogy töretlen lelkesedéssel és elegendő tapasztalattal tudják ezt véghezvinni
 • a távolság nehezíti a szervezést, mert más városban vagy külföldön éltek
 • kibogozzuk a szálakat, ha belegabalyodtok az esküvői szokásokba, protokollba és bizonytalanok vagytok esküvőtök stílusában
 • az általatok meghatározott költségkeretet tiszteletben tartva és ismerve a reális árakat, megbízható, minőségi szolgáltatókat ajánlunk
 • velünk biztonságban vagytok, nyugodtan hátradőlhettek és élvezhetitek azt a napot,ami csak Rólatok szól

Mi Titeket képviselünk!


Mennyibe kerül a Mi esküvőszervezői segítségünk?

 • az első megbeszéléstől, a Forgatókönyv elkészítésén át, a Nagy Nap lebonyolításáig költséghatékony lépésekkel biztosítjuk azt, hogy megérje a Mi megbízásunk
 • esküvőtöket természetesen egyénre szabjuk, ezért az első kötetlen találkozó elengedhetelen
 • többféle lehetőséget is kínálunk, melyből kiválaszthatjátok a számotokra legkedvezőbb, legszimpatikusabb ajánlatot és az esküvőtök szervezése akár ingyenes is lehet :-)

Hol segíthetünk Nektek?

 • elsősorban Szolnokon és környékén szervezünk esküvőket

Kérj ingyenes megbeszélést!Bármikor szívesen állunk rendelkezésetekre!
Ne feledjétek, hogy Nekünk ez a sokadik esküvőnk,
de Nektek az egyszeri és megismételhetetlen…
Tökéletesnek kell lennie!
Megosztjuk Veletek tapasztalatainkat,
hogy esküvőtök megszervezése örömteli legyen!

VIGYÁZZ, KÉSZ, ESKÜVŐ!


Nektek ajánljuk...

Az ékszer a viselőjét minősíti, tiszteld meg azzal, hogy kiválasztásánál körültekintően jársz el, mert nemcsak anyagi, de esztétikai értéket is hordozol magadon. Egyéni ízlésed megvalósításához -mint az élet sok más területén- csak profi szakembert válassz!

„Lépést tartva az aktuális divat trendekkel, egyedi, különleges, vagy az interneten látott fazonokat is elkészítek igény esetén, valamint a javításokat is nagy odafigyeléssel, a legkorszerűbb körülmények közt végzem. Európai trend a bolti vásárlással szemben a törtarany tárgyak alapanyagkénti felhasználása, ezekből divatos ékszerek, jeggyűrűk készítése. Jelentős értéknövelő tényező, ha a már nem használható „kallódó ékszerből” új ékszer születik. Fontos számomra a minél magasabb minőség és üzleti tisztaság. Csak a legszebb felületű, stabil ékszereket adom ki a kezemből, hosszú futamidejű garanciával.”


Rácz Viktor aranyműves, drágakőfoglalóCeremóniamester

Ladoniczki Dani vagyok. Rádiós műsorvezető. Az esküvői szezonban pedig ceremóniamester, vagy ahogy egy kedves ismerősöm rámaggatta. Urbánus vőfély. Igen, vőfély...de pont ennyi –egy „szónyi” közöm van a hagyományos mesterséghez.

Ha szeretnétek egy olyan házigazdát a nagy napotokon, aki csak akkor és ott szerepel amikor kell, aki mintha egy lenne a meghívott vendégek közül, aki nem tolja túl a dolgokat, nem erőszakoskodik az örömszülőkkel, nem akar mindenáron minden fényképen szerepelni, ellenben jókor jó helyen rendelkezésre áll és segít átlendülni a holtponton, megnevettet ...akkor ajánlom magamat.
Szereday Ilona grafikus- és festőművész

1952-ben Budapesten született.
1980 Magyar Képzőművészeti Egyetem, tervezőgrafika szakán szerzett diplomát. Mesterei: Birkás Ákos, Sarkantyú Simon, Patay László, Balogh István, Zelenák Grescencia. 1980 óta Békéscsabán él.

Festményeit élénk színek, a téma mozgalmas expresszív megjelenítése jellemzi. Számos önálló és csoportos kiállítása volt külföldön, és hazánkban. Több országos pályázaton nyert díjat. Nemzetközi és hazai műgyűjteményekben található több alkotása. Németország, Ausztria, Olaszország, Japán, USA, Finnország, Afrika. Embléma-, címer-, plakát-, arculat, könyvborító-, vállalati kiadványok-, csomagolás tervezéssel, gobelin szövéssel, festészettel foglalkozik. Tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, grafika és festő tagozatának, a Magyar Képző és Iparművészek Szövetsége, tervezőgrafika és festő tagozatának, A Magyar Festők Társaságának.
A Békéstáji Művészeti Társaság egyik alapító tagja. A Békéscsabai Evangélikus Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola ny. grafika tanára, a Békéscsabai Nemzetközi Művésztelepek rendszeres résztvevője.


Festményeit nászajándékba is jó szívvel ajánljuk!CAMPUS: Csodálatos helyszín a rendezvényekhez.

KÉRJ
 ÁRAJÁNLATOT!